Covid-19 en Drumles

Drummen in Corona-tijd

Overzicht Studio Skillz Drum Academy in Nederweert Limburg

Ruimte

Zoals je ziet hebben we in de Skillz Drum Studio te allen tijde meer dan drie meter afstand. De drumleraar zit achter de oranje drumset en de student zit achter de paarse rock kit, of achter de bird’s eye maple jazz kit.

Er is dus meer dan voldoende afstand zodat het risico beperkt blijft tot vrijwel nul.

Als een van ons symptomen vertoont dan worden we geacht hier beiden verantwoordelijk mee om te gaan en ons dus af te melden. Als we ons hieraan houden is er geen enkele reden om de lessen niet fysiek te doen, aangezien de afstand meer dan voldoende is en er desinfecterende middelen voorhanden zijn.

Als je wilt dan zijn de lessen ook online te doen via bijvoorbeeld Skype. Dit heeft niet mijn voorkeur aangezien het de communicatie ernstig bemoeilijkt en samen spelen zo goed als niet te doen is, maar het is altijd mogelijk.

Boek hieronder meteen een proefles, of bekijk eens een hip combinatie programma dat ik 100% kan afstemmen op jouw specifieke wensen zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Ben je zo ver? Wil je eens vrijblijvend komen uitproberen? Meld je dan nu aan:

 

Proefles Formulier

Voorkeursdag Proefles - Meerdere antwoorden mogelijk

Voorkeurstijd Proefles - Meerdere antwoorden mogelijk

Heb je een vraag over het nemen van drumles of over onze drumschool, of bel je liever om een afspraak te maken, ga dan even naar Contact. We zullen al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

 

De speciale prijs voor een vrijblijvende les van een uur lang bedraagt slechts €25.

Meer info?

 

Klik hier en lees in Aanbevelingen wat enkele van onze studenten over ons zeggen.

Skillz Drum Academy