Drummen is te gek! Althans, dat zou het moeten zijn en toch is dit voor veel mensen niet het geval. Vaak is dit te wijten aan het ontbreken van goede persoonlijke begeleiding.

 

Goede persoonlijke begeleiding bestaat deels uit goede technische en didactische inzichten van de docent. Maar het allerbelangrijkste ingrediënt van goed leren drummen blijft toch wel de energie en de warmte waarmee de lesstof overgebracht wordt. Muziek is emotie, dus wij geven met gevoel les.

 

Iedereen is bij ons welkom. Denk je te willen beginnen met drummen en wil je een keer uitproberen of ben je al gevorderd en wil je je verder bekwamen in het drumvak? In beide gevallen helpen we je graag verder. Wil je af en toe eens een lesje pakken of wil je wekelijks twee uur les, het is allemaal mogelijk. Bij ons gelden geen absolute waarden, wij denken zoals we muziek beleven: zoveel mogelijk in grijstinten.

 

Leren drummen? Eerst een proefles.

 

Is je interesse gewekt? Boek dan een vrijblijvende proefles voor slechts €20 voor een heel uur. Lees hier waarom we altijd een proefles doen en vul daarna meteen het proeflesformulier in of bel +31 (0) 616809564.

 

Graag tot zien bij Skillz Drum Academy

Nu uit: het 3D Drumming System – the ULTIMATE workbook/encyclopedia for all drummers

3D Image of the 3D Drumming System from the left side by Skillz Drum Lessons

Doe eens een drumles cadeau!

De cadeaubon van drumschool Skillz Drum Academy

Leren drummen? Kom eens uitproberen!

knop proef drumles drumschool Skillz Drum Academy

Check out our online drum lessons!

This is a 3D image of the Free Version of the 3D Drumming System Level 1 by Skillz Drum Lessons

Out Now! 3D Drumming System – The ULTIMATE Workbook/Encyclopedia for ALL Drummers

3D Image of the 3D Drumming System by Skillz Drum Lessons