Drummen is te gek! Althans, dat zou het moeten zijn en toch is dit voor veel mensen niet het geval. Vaak is dit te wijten aan het ontbreken van goede persoonlijke begeleiding.

 

Goede persoonlijke begeleiding bestaat deels uit goede technische en didactische inzichten van de docent. Maar het allerbelangrijkste ingrediënt van goed leren drummen blijft toch wel de energie en de warmte waarmee de lesstof overgebracht wordt. Muziek is emotie, dus wij geven met gevoel les.

 

Iedereen is bij ons welkom. Denk je te willen beginnen met drummen en wil je een keer uitproberen of ben je al gevorderd en wil je je verder bekwamen in het drumvak? In beide gevallen helpen we je graag verder. Wil je af en toe eens een lesje pakken of wil je wekelijks twee uur les, het is allemaal mogelijk. Bij ons gelden geen absolute waarden, wij denken zoals we muziek beleven: zoveel mogelijk in grijstinten.

 

Leren drummen? Eerst een proefles.

 

Is je interesse gewekt? Boek dan een vrijblijvende proefles voor slechts €20 voor een heel uur. Lees hier waarom we altijd een proefles doen en vul daarna meteen het proeflesformulier in of bel 0616809564.

 

Graag tot zien bij Skillz Drum Academy

Wij zijn verhuisd!

Afbeelding bericht Skillz Drum Academy gaat verhuizen naar Nederweert

Skillz Drum Academy is per 1 maart verhuisd naar de Hulsenweg 11 in Nederweert. Benieuwd naar de nieuwe studio? Boek een proefles!

Doe eens een drumles cadeau!

Drumles cadeau foto

Leren drummen? Kom eens uitproberen!

knop proef drumles drumschool Skillz Drum Academy

De grote drumatlas – GRATIS proef exemplaar

Cover Skillz Drum Lessons book Level 1 - The Complete Workbook/Encyclopedia For The Modern Drummer

Check out our online drum lessons!