Drumles

Drummen is te gek! Althans, dat zou het moeten zijn en toch is dit voor veel mensen niet het geval. Vaak is dit te wijten aan het ontbreken van goede persoonlijke begeleiding.

 

Goede persoonlijke begeleiding bestaat deels uit goede technische en didactische inzichten van de docent. Maar het allerbelangrijkste ingrediënt van goed leren drummen blijft toch wel de energie en de warmte waarmee de lesstof overgebracht wordt. Muziek is emotie, dus wij geven met gevoel les.

 

Iedereen is bij ons welkom. Denk je te willen beginnen met drummen en wil je een keer uitproberen of ben je al gevorderd en wil je je verder bekwamen in het drumvak? In beide gevallen helpen we je graag verder. Wil je af en toe eens een lesje pakken of wil je wekelijks twee uur les, het is allemaal mogelijk. Bij ons gelden geen absolute waarden, wij denken zoals we muziek beleven: zoveel mogelijk in grijstinten.

 

Leren drummen? Eerst een proefles.

Neem rustig een kijkje op onze website om je ervan te overtuigen dat je bij ons goed zit qua kennis van zaken én qua menselijke warmte. Als je interesse gewekt is kun je een vrijblijvende proefles boeken voor slechts €15. Vul hier het proeflesformulier in of bel 0616809564.

 

Graag tot zien bij Skillz Drum Academy!