Drumles

Hoe zien wij drummen en drumles

Drumles

Drummen is te gek!

Althans..

Drummen zou te gek moeten zijn voor iedereen en toch is dit voor veel mensen niet het geval. Vaak is dit te wijten aan het ontbreken van goede persoonlijke begeleiding. De meest gehoorde klacht tegenwoordig is “ik kijk wat clips op YouTube en die speel ik dan mee.” Want “alles is tegenwoordig te vinden op internet. Gratis nog wel.”

Ja…

Het duurt alleen 10 x zo lang, en je hebt geen idee of je de juiste dingen voor JOU aan het oefenen bent, maar het staat vast allemaal ergens online. Gratis..

Persoonlijke begeleiding

Goede persoonlijke begeleiding bestaat deels uit goede technische en didactische inzichten van de docent. Maar het allerbelangrijkste ingrediënt van goed leren drummen blijft toch wel de energie en de warmte waarmee de lesstof overgebracht wordt. Muziek is emotie, dus wij geven met gevoel les.

Iedereen is bij ons welkom. Denk je te willen beginnen met drummen en wil je een keer uitproberen of ben je al gevorderd en wil je je verder bekwamen in het drumvak? In beide gevallen helpen we je graag verder. Wil je af en toe eens een lesje pakken of wil je wekelijks twee uur les, het is allemaal mogelijk. Bij ons gelden geen absolute waarden, wij denken zoals we muziek beleven: zoveel mogelijk in grijstinten.

Leren drummen? Altijd eerst een proefles.

Natuurlijk ben je nieuwsgierig en enthousiast, anders was je hier niet.. Maar we moeten wel bij elkaar passen. Daarom doen we altijd eerst een vrijblijvende proefles voor slechts €25 voor een heel uur.

Boek meteen een proefles of lees hier waarom we altijd een proefles doen.

 

Graag tot zien bij Skillz Drum Academy

Klaar voor de start?

Nog niet helemaal zeker?

Logisch. Boek daarom een vrijblijvende proefles.

Meer info?

 

Klik hier en lees in Aanbevelingen wat enkele van onze studenten over ons zeggen.

Skillz Drum Academy