Drumles cadeau

Verrassing verzekerd!

Drumles cadeau

De cadeaubon van drumschool Skillz Drum Academy

Een drumles als kado is een leuke manier om iemand die nog niet drumt kennis te laten maken met het instrument. Maar het is ook een leuke manier om iemand die al speelt kennis te laten maken met onze manier van lesgeven. Zo kan diegene die je een aantal lessen cadeau doet zijn of haar spel nieuw leven inblazen.

Verrassing verzekerd

 

Tot nu toe hebben we alleen maar hele leuke dingen meegemaakt met de mensen die drumles als cadeau hadden gehad. Sommigen zijn blijven hangen en krijgen al jaren wekelijks bij ons les. Anderen vonden de proefles gewoon een hele leuke ervaring. En dat is precies waarvoor dit bedoeld is. Je gaat vanzelf uitvinden of het echt iets is voor jou. Is dat het geval dan gaan er vanzelf andere dingen voor wijken. Waar een wil is is een drumstel!

 

Cadeau uit eigen beurs

 

Hier is een geinig idee: geef jezelf eens een drumles cadeau! Altijd al willen doen? Nou, wat let je? Het is 100% vrijblijvend dus je kunt jezelf echt een groot plezier doen.

 

Cadeaubon – de opties

 

Hieronder staan een aantal opties aan cadeaubonnen waaruit je kunt kiezen.

 

Uur drumles / Proefles € 25,-
Idem + een paar 5A stokken € 40,-
Pakket Proefles (1 uur) + 1 x 1 uur drumles € 75,-
Idem + een paar 5A stokken € 90,-
Pakket Proefles (1 uur) + 2 x 1 uur drumles €120,-
Idem + paar 5A stokken €135,-
Pakket Proefles (1 uur) + 5 x 1 uur drumles €240,-
Idem + paar 5A stokken €255,-

 

Er is dus al een cadeautje voor €25 of met een paar 5A stokken erbij voor €40. Wil je liever een wat luxer cadeau en weet je zeker dat je iemand een plezier gaat doen dan kun je meteen voor een pakket gaan. Overigens, bij inschrijving na afname van een pakket vanaf €240 vervallen de inschrijfkosten t.w.v. €25.

Èèèèèèn… ACTIE!

 

Dus komt er een verjaardag of een feest als Sinterklaas of Kerstmis aan, en wil je nu eens een origineel cadeau geven in plaats van maar weer geld of een bloemetje? Vul dan dit formulier in.

 

De cadeaubon van drumschool Skillz Drum Academy

Cadeaubon Formulier

Welke cadeaubon kies je?

Meer info?

 

Klik hier en lees in Aanbevelingen wat enkele van onze studenten over ons zeggen.

Skillz Drum Academy