Drumles in Limburg

Jouw drumschool

Drumles in Limburg

Drumles in Limburg nemen geeft je een aantal opties. Er zijn een aantal drumscholen, muziekscholen en andere docenten. Allemaal zeggen ze persoonlijke begeleiding en goed lesmateriaal hoog in het vaandel te hebben staan. Dus welke kies je dan? Dit stukje helpt je bij het maken van een keuze waarna je een proefles kunt boeken.

Drummen doe je voor je plezier

Drummen moet leuk zijn. Zeker als je het als hobby doet. Bij Skillz Drum Academy snappen we dat. Wij zijn professionals, maar dat wilt niet zeggen dat we dit van jou ook verwachten. We hebben allemaal weinig tijd tegenwoordig, en oefenen kan daarom ook niet zoveel als we zouden willen. Dat is helemaal niet erg. Het is niet het doel dat telt, maar de reis er naartoe! En hierin begeleiden we je op jouw tempo.

Je wilt van drummen je beroep maken

Je speelt al een tijdje en je kan niet meer zonder. Daarom wil je beroepsmuzikant worden. Wij gaan je helpen. Maar dan zul je wel alles ervoor aan de kant moeten zetten. De muziekbranche is een van de moeilijkste om in te overleven. Met alleen talent kom je er niet. Je zult ongelofelijk hard moeten willen werken. Wij gaan je leren hoe tijdens de drumles in Limburg. Een toelating tot het conservatorium is niet einddoel. Dit is slechts het begin. Het begint pas echt op het moment dat je bent aangekomen. Dan ben je feitelijk professioneel muzikant in wording.

Je bent professioneel drummer

Drummen is je beroep maar je wilt meer uitgedaagd worden. Je wilt blijven groeien en hebt geen tijd om alles zelf uit te vinden. Ook dan helpen wij je graag. Ten eerste kijken we tijdens de drumles in Limburg naar je muzikale opleiding tot nu toe, en vullen hierin de gaten op. Vervolgens bepalen we de mogelijkheden om te kunnen groeien. Dit gaat veel verder dan simpelweg te kijken naar welke stijlen je niet echt beheerst. Is je leeswerk en solfège in orde? Weet je alles van fraseren en orkestratie om zo tot steeds weer nieuwe creatieve wendingen te komen? Zijn er subdivisies of maatsoorten die nog niet genoeg behandeld zijn om vrij in te kunnen soleren?

Waarom bieden wij de beste drumles in Limburg

 

Dit is natuurlijk zwaar subjectief maar  hier zijn een paar redenen:

 

1. 1 op 1 les – Alleen privé drumles. Dit is je garantie dat we de les 100% op jou afstemmen.

2. Faciliteiten – De beste instrumenten en studio denkbaar om je van dienst te zijn.

3. Lesmateriaal – Een grote collectie aan boeken en dvd’s ligt voor je klaar. Maar wij hebben ook onze eigen methode ontwikkeld. Onze eigen lesmethode is niet slechts een drumboek, het is zelfs niet alleen meerdere drumboeken ineen; het ‘3D Drumming System‘ is een compleet 3D leersysteem met een aanvullend online lesprogramma in de vorm van een optioneel lidmaatschap. Dit is het meest complete drumboek/encyclopedie ooit. De huidige editie telt ongeveer 2500 pagina’s en staat boordevol informatie. Of je nu liedjes wilt spelen of serieuze oefeningen, theorie en systemen wilt studeren, het zit er allemaal in. Check het hier.

Klaar voor de start?

Nog niet helemaal zeker?

Logisch. Boek daarom een vrijblijvende proefles.

Meer info?

 

Klik hier en lees in Aanbevelingen wat enkele van onze studenten over ons zeggen.

Skillz Drum Academy