Ouderavonden

Om het belang van goede communicatie te onderstrepen plannen wij desgewenst ouderavonden. Deze gelegenheid zorgt er voor dat u alles even rustig met de docent kunt doorspreken zonder dat er haast moet worden gemaakt omdat uw kind wilt drummen.

 

Tijdens deze gesprekken kan van alles aan bod komen. Hoe de lessen verlopen, hoe het oefenen thuis gaat, de vorderingen op ritmisch, muzikaal of persoonlijk vlak, etc.

 

Het belang hiervan is tweeledig. Ten eerste biedt het een mogelijkheid tot het geven van meningen hoe alles verloopt van beide zijden. Ten tweede zijn het leermomenten voor ons; wij zullen door uw inbreng een nog beter beeld van uw kind kunnen vormen, en hem of haar dus nog beter kunnen begeleiden in de toekomst.

 

In overleg met de docent van uw kind kunnen deze gesprekken desgewenst ingepland worden op de reguliere lestijd. U bepaalt zelf of dit raadzaam is of niet want u kent u eigen kind tenslotte het beste. Maar als u regelmatig of incidenteel even de tijd wilt hebben om alles met uw docent door te spreken, dan bieden wij u met alle plezier de mogelijkheid.


Leeftijd | Motivatie | Oefenen | Aantal lesweken en vakantie