Online / Offline Drumles

Combinatie Drumles Pakket voor de drummer met weinig tijd

Drumles volgens jouw planning

Heb je weinig tijd maar wil je wel goed leren drummen?

Wil je graag beter leren spelen zonder elke week naar les te hoeven komen?

Wil je zelfstandig leren studeren en een perfect oefenschema leren samenstellen maar wel af en toe je vorderingen laten controleren?

Dan heb ik precies wat je zoekt!

 

Leer drummen met maar 1 uur fysiek les per maand en alle lesstof om perfect thuis te kunnen studeren voor maar €60 per maand.

Stijl, favoriete band, drummer

We stemmen het lesprogramma met behulp van het 3D Drumming System eenvoudig af op jouw specifieke wensen.

Zo oefen je alleen wat direct van toepassing is op jouw specifieke wensen zonder dat dit ten koste gaat van de lange termijn planning. We hebben immers nog steeds de hele structuur en dus het grote plaatje voor ogen.

Je zult in no time een eigen playlist kunnen samenstellen op basis van jouw favoriete stijl(en), band(s) of drummer(s).

Ervaring en spelniveau

Ervaring en spelniveau is een resultaat van hoe lang je drumt, hoeveel uren je drummen hebt geoefend, hoeveel optredens je hebt gedaan etc. Deze zaken bepalen natuurlijk voor een groot deel waar je aan wilt werken en hoe je dit het beste kunt doen.

Daarom maken we een persoonlijk programma specifiek afgestemd op jouw wensen en eisen.

Dus of je nu een absolute beginner bent of een veteraan met decennia aan ervaring, als je meer wilt leren over drummen, ritmiek en hoe dit te implementeren in muziek, is dit jouw pakket. Want dat dit drumles pakket je veel beter leert spelen staat absoluut buiten kijf.

Tenzij..

Tenzij je iemand bent die veel persoonlijke begeleiding nodig heeft om gemotiveerd te blijven. Dan is wekelijks fysiek drumles nemen meer iets voor jou. Want je motivatie is altijd absoluut nummer 1. Alle talent, energie en tijd van de wereld is waardeloos als je geen zin hebt er daadwerkelijk iets mee te doen.

Kortom, deze lesvorm is geschikt voor drummers/mensen met de volgende eigenschappen:

  • Ambitieus – Je wilt beter worden. Als je iets doet, dan doe je het goed.
  • Gemotiveerd – In staat om je te blijven richten op de lange termijn in plaats van onmiddellijke
  • Leergierig – Dat ben je anders lees je dit niet

Alle andere dingen leer je tijdens de lessen.

 

Alle talent, energie en tijd van de wereld is waardeloos tenzij je er daadwerkelijk iets mee doet. 

Ja maar….

Ik kan geen noten lezen.
Geeft niets. Dan leer je dit ook meteen terwijl je oefent. Het is niet zo moeilijk, het is vooral handig. En je leest dit toch ook? Heb je ook moeten oefenen, maar is je prima gelukt.

Ik weet niet of online lessen wel werken voor mij.
Dat moet je dan maar uitproberen. Dit pakket is maandelijks opzegbaar. Bovendien doen we juist de combinatie met fysieke drumles waardoor je niet puur online les hebt.

Ik wil me richten op – vul in: onderwerp van drummen zoals techniek, coördinatie (dat wat ze vroeger “onafhankelijkheid” noemden) – dus dan heb ik specifieke lessen nodig.
Mooi toch? Dan weten we waar we moeten beginnen. En van het een komt het ander. Ritmische of muzikale onderwerpen leven niet in een vacuüm, dus we zien vanzelf waar het ons brengt.

Ik ben al – vul in: leeftijd – jaar dus ik weet niet of dit voor mij nog wel gaat werken.
Jawel. Dit werkt voor iedereen met ambitie. Dus als je wilt dan werkt dit ook voor jou. En waarom zou je dit anders lezen?

Ik hou van – vul in: muziekstijl – , werkt dit dan ook voor mij?
Jazeker, het werkt voor alle stijlen, alle spelniveaus, alle leeftijden en zelfs alle bloedgroepen. Heel simpel. Dit is Custom Made, dus het werkt voor iedereen die beter wilt worden in drummen.

Ik heb geen tijd om elke dag te oefenen dus ik denk niet dat het zin heeft.
Jawel hoor, want je hoeft niet elke dag te oefenen. En trouwens, je hebt elke dag tijd, alleen niet om achter een drumstel te oefenen. Mooi. Want ik ga je leren dat je heel veel (HEUL, HEUL VEUL!!) niet achter een drumstel hoeft te oefenen. Sterker nog, liever niet eens met stokken en een oefenpad!

Ik kan niet elke week of maand les komen nemen want ik heb onregelmatige werktijden of zit vaak in het buitenland voor langere periodes.
Ideaal, dan is dit precies voor jou. Je boekt een les wanneer je kunt en wilt. Vaste tijden en dagen behoren daarmee tot het verleden. Daarnaast kun je studeren wanneer je maar wilt omdat je online toegang hebt tot het Skillz Drum Lessons Premium Membership en het daartoe behorende 3D Drumming System. Probeer maar eens niet te oefenen op je hotelkamer ergens in – vul in: land ver weg –.

Zo. Heb je nog andere “ja maar-en” die ik het park uit moet slaan? Bring it! Ik hou wel van een uitdaging 😛

Benieuwd geworden?

Mooi, dat is de bedoeling. Boek dan nu een geheel vrijblijvende proefles van een uur voor slechts €25 en dan bespreken we de details en waarom jij hier heel veel beter van gaat spelen.

Proefles formulier

Kom eens vrijblijvend uitproberen en meld je nu aan:

Voorkeursdag Proefles - Meerdere antwoorden mogelijk

Voorkeurstijd Proefles - Meerdere antwoorden mogelijk

Heb je een vraag over het nemen van drumles of over onze drumschool, of bel je liever om een afspraak te maken, ga dan even naar Contact. We zullen al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

 

De speciale prijs voor een vrijblijvende les van een uur lang bedraagt slechts €25.

Meer info?

 

Klik hier en lees in Aanbevelingen wat enkele van onze studenten over ons zeggen.

Skillz Drum Academy