Over Skillz

Wij zijn wij en waarom wil je hier drumles

Het ontstaan

Skillz Drum Academy is een drumschool opgericht door twee Limburgse drumdocenten Bob Schillemans en Dennis Geraads. Het idee erachter is dat docenten elkaar zouden moeten aanvullen op basis van hun sterkste punten of specialismen in plaats van met elkaar te concurreren. Vandaar het credo ”Iedere student is uniek, maar iedere docent ook.” Als collectief ben je sterker dan alleen en dat valt te merken aan de positieve energie die er heerst in de ruime studio in Nederweert.

Inmiddels is Dennis verder gegaan met andere muzikale uitdagingen en is Bob de docent bij en eigenaar van Skillz Drum Academy.

De naam

De naam “Skillz” staat voor de vaardigheden die aangeleerd worden tijdens het traject en waarbij er naar toegewerkt wordt individuele muzikale doelen te behalen. Er is gekozen voor de term “Academy” om de eindeloze ambitie weer te geven.

Lees verder om een idee te krijgen wat wij je kunnen bieden. Wil je een keer langskomen? Klik dan op de “Proefles” button en geef je op voor een vrijblijvende proefles.

Skillz Drum Academy logo transparante achtergrond
Skillz Drum Academy