Docenten

Bob Schillemans

docent drums bob

Duke Ellington zei ooit: “Er zijn maar twee soorten muziek: goede en slechte.” Dat gaat ook op voor drummen en lesgeven vind ik. Ik geef het liefst heel systematisch les omdat ik dat vroeger zelf zo gemist heb. Maar er is altijd ruimte voor het individu, dus de leerling staat altijd centraal. Als je metal te gek vindt dan beginnen we daarmee, vindt je jazz te gek idem. De voor mij perfecte lesmethode, voor zover die al bestaat, heb ik vastgelegd in mijn eerste drumboek/encyclopedie Level 1. Je kunt het hier

gratis downloaden.


[email protected]

Lees meer »
Dennis Geraads

docent drums dennis

Bij mij staan passie, gevoel, energie, sound, en de intentie van muziek centraal. Ik probeer deze steekwoorden te allen tijde als rode draad door mijn lesprogramma te laten lopen. Er is veel ruimte om af te wijken van het lesmateriaal, als het maar muzikaal en zinvol blijft.


[email protected]

Lees meer »
Morris Mols

Morris Mols

Ik ben begonnen met drummen toen ik 14 was en daarna nooit meer gestopt. Op mijn 17e ben ik begonnen aan een muziekopleiding die ik in 2015 heb afgerond. Ik heb ondertussen best veel live ervaring opgedaan, en vind live muziek maken en het delen van mijn opgedane ervaring en kennis met andere toekomstige drummers het leukste dat er is!


[email protected]

Lees meer »