Faciliteiten en Service

Wat kun je van ons verwachten

Studio panorama

Drumschool panorama 1

Bekijk onze studio vanuit panorama perspectief en ervaar hoe onze ruimte zowel leefbaar als sfeervol is dankzij de ruime inval van daglicht.

Lees meer »
Instrumenten

Drumschool drumkits overzicht schuin

In onze studio bevinden zich uitsluitend instrumenten van topkwaliteit die wij zelf ook graag gebruiken. De ervaring leert dat door om te leren gaan met kwaliteitsproducten de student sneller leert te begrijpen hoe hij/zij op muzikale wijze elke oefening kan toepassen.

Lees meer »
Geluids- en opnameapparatuur

drumschool limburg opname 01

Alles wat we doen tijdens de lessen is bedoeld om muziek mee te maken. Dus is het van het grootste belang dat alles goed hoorbaar is. Daarom bestaat ook dat gedeelte van ons instrumentarium uit materiaal van de hoogste kwaliteit.

Lees meer »
Lesmateriaal

drumschool limburg lesmateriaal 01

Naast het grote aantal boeken, klassiekers en modern, hebben we ook een grote collectie aan dvd’s waaruit we altijd kunnen putten. Natuurlijk hebben we ook een goede internetverbinding zodat we gebruik kunnen maken van kanalen als YouTube, Spotify etc.

Lees meer »
Diversen

drumschool limburg diversen 01

Om de lessen zo comfortabel mogelijk te maken voor de student en eventueel ouders of ander meegebracht bezoek hebben we allerlei extra’s.

Lees meer »
Service

drumschool limburg service 01

Kleine materialen kunnen bij ons direct worden aangeschaft. Onze voorraad bestaat uitsluitend uit materialen van hoge kwaliteit die we zelf ook gebruiken en daarom aanbevelen. Alle andere drumspullen kunnen besteld worden.

Lees meer »
Panoramaview | Instrumenten | Geluids- en opnameapparatuur | Lesmateriaal | Diversen | Service

Skillz Drum Academy